Desinfiointilamput

Aikuinen tekee keskimäärin noin 20 tuhatta sisäänhengitystä ja uloshengitystä päivässä, mutta keuhkojen läpi kulkee noin 10 000 litraa ilmaa. Lisäksi ihminen viettää keskimäärin 90% ajastaan sisätiloissa. Siksi on erittäin tärkeää, millaista ilmaa hengitämme! 
Bakterisidinen kierrätin varmistaa, että hengitysteihin kulkeutuva ilma on mahdollisimman puhdasta ja korkealaatuista. Mikä bakterisidinen kierrätin oikeasti on? Yksinkertaisesti sanottuna se on ultraviolettilamppu, jonka varmasti monet vielä muistavat päiväkodista. 
Se tekee sama, mitä teet käsilläsi, pesemällä ne saippualla. Eli desinfioi tilan ilma ja pinnat. Bakterisidiset lamput vähentävät bakteerien ja virusten määrää ilmassa sata ja tuhat kertaa! Niiden tehtävä on desinfioida ilma sinun ympärillä. Samaan aikaan nämä lamput eivät steriloi ilmaa, koska steriili ympäristö on ihmiselle luonnoton. 
Bakterisidisen kierrätyslaitteen periaate on aktiivinen ilmankierto ultraviolettilamppujen läheisyydessä, joka varmistaa desinfioinnin maksimaalisen tehokkuden.
Kierrätimen sisällä on heijastava pinta, jolta ultraviolettisäteet heijastuvat ja sillä tavalla säteilyn tiheys kasvaa ja desinfioiva vaikutus paranee.   
Bakteereja tappava UV-lamput:
- soveltuu ilman desinfiointiin sairaaloissa (erityisesti vastaanottohuoneissa, leikkaussaleissa, synnytyshuoneissa jne.), tutkimuslaboratorioissa, eläinlääkäriasemilla, päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa jne.
- Ultraviolettisäteily tappaa ilmassa olevat patogeeniset virukset, bakteerit ja sienet. Se on erittäin tehokkas taistelussa ilmassa olevia sairauksia vastaan.(Covid-19)
- tarjoaa täydellisen suojan suoraa ultraviolettisäteilyä vastaan, ei muodosta otsonia
- tehokkain ilman desinfiointimenetelmä, joka on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää. Hiljainen toiminta
“LEDoutlet” tarjoaa nykyaikaisimet bakteereja tappavat lamput (otsoniton) BactoSfera jopa 60 metriä. ORBB 30x2 ORBB30/2 17-004.
Maineemme ja turvallisuutesi ovat meille tärkeitä! Enemmän

LED-lamppujen tehokkuuslaskuri

Laske summa, jonka säästäisit, ja LED-lamppujen takaisinmaksuaika!

+
+

Säästö

Takaisinmaksuaika:

Kokonaissäästö:

Sulje laskin