Maksu:

1. Kaikki hinnat LEDoutlet.fi  –verkkokaupassa on mainittu sisältäen arvonlisäveron (21%).

Palvelemme sekä luonnollisia henkilöitä että yhtiöitä. 

2. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusta ja asennusta.

3. Kun tilaus on tehty ja pyydetyt tiedot on täytetty, Sinulle lähetetään automaattisesti ennakkolasku. Se voidaan maksaa pankkikortilla verkkokaupassa, pankkisiirrolla sekä käteisrahalla tai pankkikortilla tavaran noudon yhteydessä myymälästä. Maksun saannin jälkeen me toimitamme Sinulle sähköisen rahtikirjan ja informoimme tilauksen statuksesta joko sähköpostilla tai tekstiviestissä, jonka lähetämme mainittuun matkapuhelinnumeroon.

Toimitus:

Tilauksen teon yhteydessä voit valita mukavimman ja lähimmän noutopisteen tai toimituspaikan. Voit mukavasti katsella kartalla kaikkia läheisiä noutopisteitä tai valita toimituksen mainitsemaasi osoitteeseen.

Tavara luovutetaan toimitukseen heti, kun olemme saaneen maksun ostoksesta.

Voimme suorittaa 97% kaikista saaduista tilauksista välittömästi ja varmistamaan mahdollisimman nopean toimituksen luovuttamalla tavaran kuriirille jo maksun saantipäivänä.

Sitten paketin toimitusnopeus riippuu jo kuriiripalvelujen toimittajasta.

Työskentelemme Posti- kanssa ja toimitamme tilauksen automaattisesti valittuun paikkaan tekemällä tilauksen.

1. Myymälästämme voi noutaa tavaran ilmaiseksi (kartta).

2. Automaatit. Maksu – EUR 1,99 (sis. ALV). 

3. Kuriiri. Riika ja Riian alue, Latvia ja muut Baltian alueet 5,99 euroa (sis. Alv).

Mikäli Sinulla on lisää kysyttävää, kirjoita meille sähköpostiosoitteeseen info@ledoutlet.fi  tai soita puhelinnumerolla +371 200 22 881.

4. Ostajalla on oikeus kieltäytyä tuotteesta 14 päivän kuluessa, kun Ostaja on saanut tuotteen. Ostajan täytyy lähettää peruuttamisilmoituksen Myyjän sähköpostiin ja Myyjä lähettää Ostajalle peruuttamislomakkeen. Kun Ostaja on ollut lähettänyt peruuttamislomakkeen takaisin Myyjälle, Ostajan velvollisuus on antaa tuotteen takaisin Myyjälle 7 päivän kuluessa peruuttamislomakkeen lähettämisen jälkeen. Ostaja vastaa kaikista tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kuluista.

5. Latvian tasavallan kuluttajansuojalain 12 §: n 6 osa määrittelee, että ”kuluttaja on vastuussa tuotteen laadun ja turvallisuuden säilyttämisestä peruuttamisoikeuden käyttämisen aikana”. Myyjä pidättää oikeuden kieltäytyä Ostajalle käyttää peruuttamisoikeutta tai Myyjä voi saada korvaus Ostajalta, jos tuote on vaurioitunut noudattamatta ohjeita, jos tuotteen alkuperäispakkaus on kadonnut tai, jos sen pakkaus on vaurioitunut.

6. Tekemällä tilauksen ja antamalla tietoja Ostaja hyväksyt tässä esitetyt ehdot. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot. Ostaja suostuu siihen, että hänen toimittamaan tietoja käytetään, jotta Myyjä voi hyväksyä Ostajan tilauksen ja toimittaa tuotteet Latvian tasavallan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Kun Ostaja on antanut tietonsa, Ostaja suostuu, että Ostajan tilauksen käsittelyyn liittyvät ilmoitukset lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteen palauttaminen/vaihto/takuu

Jos meidän verkkokaupasta ostettu tuote ei vastaa annettua kuvausta, parametreja tai tuotteen laatu ei vastaa odotuksia, voit palauttaa sen tai vaihtaa 14 päivän kuluessa, kun olet saanut tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteen takaisin, on täytyy rahtikirja, kuitti ja lomake, jossa annetaan tuotteen palauttamisen syistä. Ostaja toimittaa tuotteen kauppaan/toimistoon itse tai kuriirilla. Kaupan/toimiston osoite – Riika, Cesvaines iela 15A, LV-1073

Kun asiakkaan palautetun tuotteen on saatu takaisin, arvioidaan seuraavat ehdot:

Tuotteen on oltava käyttämätön. Sen on oltava alkuperäispakkauksessa.

Palautettava tuote on pakattava huolellisesti, jos se lähetetään kuriirilla.

Jos tuotteen palautetaan Omnivan tai DPD-pakettiterminaalien kautta, soita annettuun puhelinnumeroon ja tiedota mihin pakettiterminaaliin aiot lähettää palautettavan tuotteen.

Heti kun olemme saaneet tuotteen takaisin, tarkistamme tuotteen kunto ja palautamme maksun tai, jos Ostaja haluaa, sen sijaan lähetämme toisen tuotteen.

Lähetä tuotteen osoitteeseen:

Cesvaines iela 15A, Riika, LV-1073 Puhelinnumero +371 200 22 881

Jos Myyjä huomio, että Ostaja on käyttänyt tuotteen ja se ei ole enää 100% myyntikunnossa, sitten raha ei palauteta. Jos Ostaja on ottanut huomioon ehtoja, sitten Myyjä maksaa Ostajalle koko summa viimeistään 30 päivän kuluessa kuluttajan peruuttamislomakkeen vastaanottamisesta. Valmistaja, myyjä tai palveluntarjoaja ei maksaa kuluttajalle tuotteesta tai tavarasta maksettua rahaa, ennen kuin kuluttaja on palauttanut tuotteen tai toimittanut asiakirjat, jotka vahvistavat tuotteen palautuksen tai lähetyksen.

Tuotteiden palautushakemukset:

Hakemus tuotteen vaihtoon toiseen tuotteen

Hakemus maksun palautukseen

Saat takaisinmaksu viikon kuluessa tuotteen palauttamisesta (lukuun ottamatta toimitusmaksua). Ostaja vastaa kaikista tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kuluista.

Tarkistamme ongelman ja teemme koos sinulle parhaasta ratkaisusta. Emme vastaa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet väärästä käytöstä.

Tietosuojakäytäntö

Sisältö

1. Johdanto

2. Mikä on henkilötieto?

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

4. Henkilötietojen käsittelyn laillisuus

5. Erityisten henkilötietoryhmien käsittely

6. Verkkosivustokäynti ja evästeiden käsittely

7. Ilmoitukset

8. Henkilötietojen vastaanottajat

9. Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

10. Tietoturva

11. Sinun oikeuksia

12. Mihin voi ottaa yhteyttä?

 

1. Johdanto

EverEco Oy (jäljempänä me tai EverEco) on rekisteröity kaupallinen yritys Latvian tasavallassa. EverEco myy non-food tuotteet. Tällä hetkella meillä on kaupat Riiassa.

2. Mitkä ovat henkilötietoja ja miten ne käsitellään?

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. Henkilötietoja ovat sellaiset tiedot, joiden perusteella henkilö voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa. Esimerkiksi, henkilö voidaan tunnistaa nimen, henkilötunnuksen, kotiosoitteen tai henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, kulttuurisen, sosiaalisen identiteetin tai jonkin hänelle tunnusomaisen tekijän perusteella.

Me olemme rekisterinpitäjä, joka määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Liittyminen klubin jäseneksi.

Klubin jäsenenä voit ostaa tuotteet alennuksella, hyödyntää ajankohtaisia klubitarjouksiamme sekä yhteistyökumppaneidemme erityisiä tarjoituksia. Jos haluat tulla jäseneksi ja saada jäsenkortti, sinun täytyy antaa vain nimen ja puhelinnumeron. Tietojen käyttämisen tarkoitus on klubin jäsenten tunnistaminen ja yhteytteen ottaminen. Jäsenyys ei ole mahdollista ilman näitä tietoja. Jos klubin jäsen on suostunut vastaanottamaan ilmoituksia, lähetämme ne sinulle valitsemallasi tavalla.

Tuotteiden myynti

Me keräämme henkilötietoja vain, jos tuote ostetaan verkkokaupasta, jos maksetaan pankkisiirrolla tai tuote luovutetaan valtakirjalla tai jos asiakas maksaa käteisenä yli 1500,00 EUR. Tässä tapauksessa käsittelemme henkilötietoja asiakkaiden tunnistamiseen ja laskuttamiseen varten (jos maksu suoritetaan pankkisiirrolla) tai, jos lähetät veroilmoituksesi Verohallintoon (jos maksat käteisellä). Henkilötietoja käsitellään myös, jos kuluttajansuojalain mukaan ostaja lähettää meille valitus tuotteesta, velkojen perimiseksi (jos teet ostoksesi jälkimaksulla) ja muissa vastaavissa tapauksissa.

Toimitus

Jos asiakas käyttää toimituspalvelun, sitten pyydämme asiakkaalta nimen, toimitusosoitteen ja puhelinnumeron. Jos toimitamme tuotteen kolmannen osapuolen palveluiden kautta, annamme nämä tiedot palveluntarjoajalle.

Arvonnat

Arvonnan osallistujien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Arvonnan järjestäminen ja toteuttaminen Arvonnan sääntöjen mukaisesti, osallistujien tunnistaminen, voittajan määrittäminen ja palkitseminen, arvonnan tietojen toimittaminen. Osallistumalla kilpailuun rekisteröity henkilö hyväksyy, että hänen henkilötietoja käsitellään. Arvontaan osallistuminen ei ole mahdollista ilman suostumusta henkilötietojen käsittelyyn.

Videovalvonta

Videovalvonnan tarkoitus on varmistaa turvallisuus meidän yrityksen alueella ja tiloissa. Videovalvonta tehdään meidän ja asiakkaiden omaisuuden suojaamisen takia. Tietoja säilytetään 30 vrk, ellei ole videovalvonnan tarkoituksen toteuttamisesta johtuvaa erityistä syytä säilyttää tietoja pidempää aikaa. Tietoja voi säilytetään pidempään, jos valtion tai kuntien instituutiot sitä pyytävät tai on todettu rikos.

Pyynnöt

Me annamme tietoja, jos sitä pyytävät julkishallinnon laitokset tai operatiivisen toiminnat. Tietoja annetaan vain lainsäädännössä mainituissa tapauksissa.

4. Käsittelyn lainmukaisuus

Henkilötietoja saa käsitellä vain silloin, kun siihen on laillinen peruste. Käsittelemme henkilötietoja vain määriteltyihin ja laillisiin tarkoituksiin, ts., jos vain siltä osin kuin vähintään yksi seuraavista edellytyksistä täyttyy:

· käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä;

· käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäyttävät tällaiset edut, erityisesti jos rekisteröity on lapsi;

· rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

· käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;

· käsittely on on tarpeen rekisteröidyn tai toisen luonnollisen henkilön hengen kannalta olennaisten etujen suojelemiseksi;

5. Erityisten henkilötietoryhmien käsittely

Erityisillä henkilötietoryhmillä (aiemmin "arkaluonteiset tiedot") tarkoitetaan henkilötietoja, joista ilmene rotu tai etninen alkuperä, poliittisia mielipiteitä, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus, ammattiliiton jäsenyys, terveyttä koskevia tietoja, seksuaalista käyttäytymistä ja suuntautumista koskevia tietoja. Erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluu myös geneettisten ja biometristen tietojen käsittely henkilön yksiselitteistä tunnistamista varten.

Rekisterinpitäjänä me emme käsittele sellaisia asiakkaiden erityisiä henkilötietoja. Ainoa poikkeus on, jos käsittely on tarpeen asiakkaan olennaisten etujen suojelemiseksi (esimerkiksi, jos pitää kutsua ambulanssi asiakkaan terveydentilan vuoksi ja muissa hätätilanteissa).

6. Verkkosivukäynti ja evästeiden käsittely

LEDoutlet.fi-sivustolla käytetään evästeitä, joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. On olemassa eri tyyppisiä evästeitä, joita käytämme eri tarkoituksiin; mutta yleensä evästeet auttavat meitä erottamaan sinut muista verkkosivuston käyttäjistä. Sillä tavalla voimme helpottaa ja parantaa verkkosivujen käyttäminen. Voit milloin tahansa estää evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimesta. Mutta osa meidän sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen. Evästeiden käsittelyn ehdot: https://ledakcijas.lv/sikdatnu-politika, ledoutlet.ee, ledoutlet.lt

Sivustomme voi myös sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivuille. Kolmansilla osapuolilla on oma tietosuojakäytäntö ja EverEco Oy ei vastaa muiden verkkosivustojen säännöistä ja tietosuojakäytännöstä.

7. Ilmoitukset

Ilmoitukset LEDoutlet.fi :n tarjouksista, palveluista tai muistutukset ja muun ilmoitukset lähetetään sähköpostitse vain tapauksissa, jos säännöt sen sallivat tai jos asiakas on antanut nimenomaisen suostumuksen tähän.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoituksen vastaanottamisen milloin tahansa lähettämällä yksinkertaisesti viestin meidän sähköpostiosoitteeseen info@ledosake.fi ; info@ledoutlet.ee ; info@ledoutlet lt

8. Henkilötietojen vastaanottajat

LEDoutlet.fi voi siirtää henkilötietoja henkilötietojen käsittelijöille sellaisten palveluiden tai tehtävien toteuttamiseksi, jotka me olemme näille osoittanut, kuten tietojärjestelmien ylläpitotehtävät tai muut tietojenkäsittelytehtävät. Siirtäessämme henkilötietoja, olemme muun muassa sopimuksellisin järjestelyin varmistuneet siitä, että puolestamme toimiva henkilötietojen käsittelijä käsittelee henkilötietoja vain antamiemme kirjallisten ohjeiden mukaisesti käsittelijän tehtävien hoitamiseksi ja vain niihin käsittelyn tarkoituksiin, jotka tässä selosteessa on määritelty, ja että pääsy henkilötietoihin on rajoitettu vain sellaisiin henkilöihin, joilla on tehtäviinsä liittyvä tarve saada pääsy henkilötietoihin. Kaikki tietosi poistetaan pysyvästi tavoitteen saavuttamisen jälkeen.

Voimme siirtää ja luovuttaa asiakkaidemme henkilötietoja kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • lainsäädännön tai sopimussuhteen vaatiessa ja rajoissa;
  • kun tiedon luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme turvaamiseksi, sinun ja muiden turvaamiseksi, petosten tutkimiseksi tai vastataksemme viranomaisten pyyntöihin.

9. Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Tietoja säilytetään niin kauan kuin:

· tehty sopimus meidän välillä on pätevä;

· käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa lakisääteisen velvoitteet;

· käsittely on välttämätöntä, jotta suojaa sinun tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen;

· sinun suostumuksesi tietojen käsittelyyn on pätevä, jos ellei ole joku muu oikeusperusta.

Sen jälkeen sinun henkilötietojasi poistetaan pysyvästi.

10. Tietoturva

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvallisuustoimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki käsittelemämme tiedot ovat turvassa luvattomalta tai asiattomalta käytöltä tai muulta vahingolta. Huomioi kuitenkin, että tiedonsiirto internetissä ei ole 100 prosenttisen turvallista. Arvioi luottamuksellisuuteen riskit, jos päätät antaa henkilötietoja meille Internetin kautta.

11. Sinun oikeuksia

Tietosuoja-asetus antaa sinulle oikeuksia, joita voit käyttää milloin tahansa ottamalla yhteyttä meihin. Annamme sinulle mahdollisuuden käyttää näitä oikeuksia ja me täytämme tietosuoja-asetuksessa ja muissa säädöksissä säädetyt henkilötietojen rekisterinpitäjän tai käsittelijän velvollisuudet.

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä halutessasi meillä on velvollisuus antaa sinulle pääsy henkilötietoihisi ja voit saada sellaista informaatiota: tietojen käsittelyn tarkoitukset; henkilötietoryhmät; henkilötietojen vastaanottajat, kauanko henkilötietojasi säilytetään tai kestoaikaa määrittävät kriteerit.

Sinulla on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen oikaisemista, jos ne ovat väärä.

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen poistamista ja me poistamme henkilötietojasi välittömästi, jos jompikumpi (vähintään yksi) seuraavista ehdoista täyttyy:

· Jos henkilötietojasi ei enää tarvita suhteessa siihen tarkoitukseen, jota varten ne alun perin kerättiin tai käsiteltiin;

· peruuttat suostumuksen, johon käsittely on perustunut, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;

· vastustat henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinoinnin tarkoituksiin;

· henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti;

· lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;

· henkilötietojasi on kerätty tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä.

Tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä. Rajoitetaan henkilötietojasi välittömästi, jos jompikumpi (vähintään yksi) seuraavista ehdoista täyttyy:

· kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa me voimme varmistaa niiden paikkansapitävyyden;

· jos käsittely on lainvastaista ja vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen sijaan käsittelyn rajoittamista;

· kun henkilötietoja ei enää tarvita, mutta pyydät tietoja oikeudellista vaadetta varten;

· olet vastustanut tietojesi käsittelyä.

12. Mihin voi ottaa yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä:

LED-lamppujen tehokkuuslaskuri

Laske summa, jonka säästäisit, ja LED-lamppujen takaisinmaksuaika!

+
+

Säästö

Takaisinmaksuaika:

Kokonaissäästö:

Sulje laskin